Prelucrarea comenzilor

Comenzile primite vor fi prelucrate in 3-5 zile lucratoare. Veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. Echipa Med Tech Distributions depune toate eforturile pentru a livra produsele in cel mai scurt timp posibil.

Modalitate de plata

1.Prin numerar la livrare

Plătește cu numerar la livrare prin curier.

2.Transfer bancar

Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzii ca referință de plată. Comandă nu va fi expediată până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru.

SC Med Tech Distributions SRL

Banca: ING Bank Tg-Mures

IBAN Lei: RO89INGB0000999906456308

Anunț important!
mt-distributions.ro încurajează clienții să aleagă plata prin transfer bancar în locul numerarului. Vă multumim pentru întelegere!

Livrare

1.Modalitate de livrare
Produsele comandate pe www.mt-distributions.ro vor fi livrate la domiciliu prin serviciul de curierat Fan Curier sau SameDay in aproximativ 2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii.

Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. In perioada Sarbatorilor si in zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special.

Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

2.Taxa livrare

Costul transportului este de 20 lei in aria de acoperire a serviciului de curierat. In afara ariei de acoperire, este o suprataxa de 1 leu/km (TVA inclus). Pentru a afla daca localitatea Dvs. se afla in aria de acoperire al serviciului de curierat ne puteti contacta prin mesaj, telefon sau email.

Modalitate de returnare

Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisa, trimisa pe mail la adresa suport@mt-distributions.ro inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice. Cumparatorul va insoti produsul returnat cu formularul de retur completat, doar dupa ce a instiintat vanzatorul prin metodele mentionate mai sus. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul si cheltuielile de restituire a sumei achitate in caz de ramburs cu mandat postal). Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Pentru comenzile platite prin transfer bancar suma va fi returnata in acelasi cont utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara sigilul rupt).

Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezinta modificari fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul initial sigilat!

In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate, intr-o alta cantitate sau defecte, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul se obligă să accepte Termenii și condițiile Med Tech Distributions.