MED TECH DISTRIBUTIONS

Firma a fost fondată în anul 2016 cu scopul de a devenii un partener serios și de încredere pentru domeniul medical din România.

Oferim o gama larga de dispozitive si echipamente medicale adresată spitalelor, farmaciilor, magazinelor online şi distribuitorilor din domeniul tehnico-medical şi parafarmaceutic.

Contact

Produsele și serviciile noastre

Putem oferi clienților noștri produse de înaltă calitate, la prețuri competitive, de la companii de renume din domeniul echipamentelor și dispozitivelor medicale.

Consumabilele medicale

sunt destinate desfasurarii activitatii unitatilor medicale la standarde ridicate. Puteti alege o gama variata de produse, acoperind toate ramurile medicale.

Echipamente medicale

sunt fabricate de firme de prestigiu, au o fiabilitate sporita si o durabilitate inalta, avand un aport insemnat in recuperarea si tratarea pacientilor.

Gaze medicale

suntem specializati in activitati de montaj si mentenanta a instalatiilor si a echipamentelor pentru distributia gazelor medicale in clinici si spitale.

Mobilier medical

oferim mobilier de ultima generatie pentru dotarea unitatilor medicale, produse disponibile in diverse variante. Actul medical re realizeaza intotdeauna impecabil avand un mobilier medical adecvat.

Solutii informatice medicale

acestea imbunatatesc calitatea actului medical ,ajuta la fluxul de documente si de date medicale. Informatizarea activitatilor medicale si administrative. Aplicatii pentru gestionarea eficienta a clinicilor si a spitalelor.

Consultanta

Oferim clientilor nostrii consultanta pentru achizitionarea de dispozitive medicale, consumabile medicale, mobiliar medical, solutii informatice medicale.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Vreți sa aflați mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre sau aveți nevoie de o soluție personalizată? Vă invităm la o discuție.